Your search results

Om os

KLT Projekter A/S beskæftiger sig primært med udlejning, køb og salg af erhvervsejendomme i Syd og Sønderjylland.

Bag KLT Projekter A/S står bl.a. ejer Leif Toft, som har mange års erfaring fra transportbranchen, bl.a. som ejer og stifter af Krone Skandinavien A/S, en af de største aktører i Danmark indenfor salg af trailere til lastvogne.

Leif Toft ejer desuden LTH Group A/S sammen med hans søn Lars Toft. LTH er et holding selskab med en lang række virksomheder under sig, der primært har relation til transportbranchen, men også internetvirksomhed indenfor dæk og fælge samt beklædning har sneget sig ind under koncernparaplyen. Læs mere om LTH Group på selskabets hjemmeside www.lth-group.dk

Til den daglige drift af KLT Projekter A/S er Hans Henrik Damgaard ansat som leder. Hans Henrik Damgaard har mangeårig erfaring som assurandør fra større forsikringsvirksomheder i Danmark, men også som medejer af erhvervsejendomsvirksomheder, hvor han har stået for opkøb og driften af forskellige ejendomme.

Hans Henrik Damgaard er en ildsjæl og er i lokalområdet bl.a. kendt for hans mange års ihærdige og utrættelige indsats som formand for SønderjyskE håndbolddamer, hvor han altid er med på sidelinjen for at støtte spillere og ledere bag holdet.

KLT Projekter A/S driver i dag en lang række ejendomme og flere er på vej. Det er b.la. KLT Projekters mærkesager, at de har tilfredse lejere, at kvalitet og god stand skal være kendetegnende for de ejendomme, som selskabet opkøber og efterfølgende sætter i stand.

Et godt eksempel herpå er den store og gennemgribende renovering, som ejendommen Frøforsyningen på Lille Kolstrup i Aabenraa gennemgik i 2016/2017 med stor åbning og præsentation af husets lejere i august 2017.

Erik Bruun Jørgensen

Servicemedarbejder

Sakib Dedovic

Servicemedarbejder

Hans Henrik Damgaard

Til den daglige drift af KLT Projekter A/S er Hans Henrik Damgaard ansat som leder. Hans H ...

Leif Toft

Leif Toft ejer desuden LTH Group A/S sammen med hans søn Lars Toft. LTH er et holding sels ...

Compare Listings