Types
Categories
Cities
Areas
States
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
åben kort
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Min lokation Fuld størrelse Før Next
Radius: 10 km
We found 10cc 0 results.

Properties listed in Udlejet

Vestergade 9B 1.TV

Dejlig moderniseret et-værelses lejlighed på 45 m2 beliggende lige op af storetorv i Aabenraa, i charmerende bygning. Lejligheden er i fin stand, med nye hårde hvidevarer, og nyere badeværelse med vaskemaskine.  
1 45 m2Læs mere

SønderjyskE huset på Vestergade

Efter en gennemgribende renovation af Vestergade 17 i Aabenraa, har SønderjyskE Damehåndbold nu fået deres “eget” hus til rådighed som lejemål. 

Sportscollege i fhv. HK hus i Aabenraa

Ejendommen på næsten 1000 m2 fremstår pæn og indbydende med kvalitetsmaterialer, og det er lige til at flytte ind i. Ejendommen har en meget smuk arkitektur og åbner op for mange muligheder.
3 995 m2Læs mere

Lyse lokale med lager/værksted

Denne erhvervsejendom er pt. udlejet til Montagen, som er en del af CJU. Ejendommen er opført i 1982 og består af lyse kontorlokaler, samt lager/værksted.
800 m2Læs mere

Dejlige kontorbygning på Kresten Philipsensvej 4 i Aabenraa

Dejlige kontorbygninger Ejendommen ligger med kort afstand til motorvejen, Aabenraa Sygehus og daginstitution. Ejendommen ligger i den nord/vestlige del af Aabenraa by, med kort afstand til motorvejsnet, ligesom der er gode offentlige busforbindelser til området. I ejendommen er der kontorer i forskellige størrelser, samt lokaler der kan anvende til mødelokaler. Kontorlokalerne fremstår delvist med tæppefliser og delvist med klinkegulv. Der er kantiner område med ...
2 273 m2Læs mere

Store lyse lokaler

Denne erhvervsejendom er pt. udlejet til Aabenraa kommune og bliver brugt til træning og genoptræning. Denne ejendom indeholder mange lyse lokaler med dertilhørende toilet og badefaciliteter.    
1,172 m2Læs mere

Rummelige erhversejendom

Ejendommen er delt op i 2 bygninger Alle 2 bygninger er udlejet til Blå Kors  
1,929 m2Læs mere

Store butikslokaler

Erhvervsejendommen er pt. udlejet til Tøndervejs Pizza. Lejemålet udgør ca. 430 m2 til butik, toiletter kontor. Ejendommen omfatter yderligere et privat lejemål med tilhørende baghave. Lokalplan_Fjordbakkerne
732 m2Læs mere

Spændende lejemål

Lejemålet udgør samlet ca. 1900 m2 fordelt på forskellige lejemål.
1,900 m2Læs mere

Stor grund med ny administrationsbygning

Lejemålet udgør samlet ca. 16000 m2 grund til opbevaring af trailere – heraf en helt ny administrationsbygning på knap 250 m2. Ejendommen er pt udlejet til Trailer Trade A/S.
16,000 m2Læs mere

Centerpladsen 11

Lejemålet udgør samlet ca. 1100 m2 fordelt butiksareal og lager. Ejendommen er udlejet til Fakta.
1,100 m2Læs mere

Nyrenoveret erhvervsejendom

Lejemålet udgør samlet ca. 2480 m2.  Lejemålet udgør ca. 500 m2 til kontor/udstilling og ca. 1600 m2 lager-/produktionsareal.  Lejemålet er pt. udlejet til DTK Padborg  
2,480 m2Læs mere
Listings
Map View

Compare Listings