Types
Kontor
Cities
Areas
States
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
åben kort
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Min lokation Fuld størrelse Før Next
Radius: 10 km
We found 10cc 0 results.

Properties listed in Kontor

Sportscollege i fhv. HK hus i Aabenraa

Ejendommen på næsten 1000 m2 fremstår pæn og indbydende med kvalitetsmaterialer, og det er lige til at flytte ind i. Ejendommen har en meget smuk arkitektur og åbner op for mange muligheder.
3 995 m2Læs mere

Lyse lokale med lager/værksted

Denne erhvervsejendom er pt. udlejet til Montagen, som er en del af CJU. Ejendommen er opført i 1982 og består af lyse kontorlokaler, samt lager/værksted.
800 m2Læs mere

Flexibel lagerbygning med kontor i Aabenraa

Denne erhvervsejendom er pt. udlejet. Bygningen er opført i 1982 og er meget rummelig.
300 m2Læs mere

Dejlige kontorbygning på Kresten Philipsensvej 4 i Aabenraa

Dejlige kontorbygninger Ejendommen ligger med kort afstand til motorvejen, Aabenraa Sygehus og daginstitution. Ejendommen ligger i den nord/vestlige del af Aabenraa by, med kort afstand til motorvejsnet, ligesom der er gode offentlige busforbindelser til området. I ejendommen er der kontorer i forskellige størrelser, samt lokaler der kan anvende til mødelokaler. Kontorlokalerne fremstår delvist med tæppefliser og delvist med klinkegulv. Der er kantiner område med ...
2 273 m2Læs mere

Store lyse lokaler

Denne erhvervsejendom er pt. udlejet til Aabenraa kommune og bliver brugt til træning og genoptræning. Denne ejendom indeholder mange lyse lokaler med dertilhørende toilet og badefaciliteter.    
1,172 m2Læs mere

Lækker kontorbygning til leje

Kort afstand til motorvejsnet og med det nye sygehus som nærmeste nabo. Velholdt og pænt kontorlejemål på i alt 993 m². Lejemål C2 på 647 m² er pt. udlejet Integro men, pr. 1.3.2023 er lejemålet ledigt Lejemål C1 på 346 m² er pt. til leje Et fleksibelt lejemål, indrettet med flere separate indgange, ophold/receptionsafsnit, flere kontorlokaler i varierende størrelser, køkken samt toilet og badefaciliteter. ...
2 993 m2Læs mere

Nyrenoveret ejendeom

Denne centralt beliggende erhvervsejendom er pt. udlejet til flere forskellige lejere. Der er daglig høj gennemstrømning af mennesker. Quick Care Fitness Syd Gospelfamily Wortmann Nordics Aabenraa Banko Center Café Frø Klub 3 Der er ca. 200 p-pladser, som deles imellem alle lejere.  
1 3,200 m2Læs mere

Stor grund med ny administrationsbygning

Lejemålet udgør samlet ca. 16000 m2 grund til opbevaring af trailere – heraf en helt ny administrationsbygning på knap 250 m2. Ejendommen er pt udlejet til Trailer Trade A/S.
16,000 m2Læs mere

Nyrenoveret erhvervsejendom

Lejemålet udgør samlet ca. 2480 m2.  Lejemålet udgør ca. 500 m2 til kontor/udstilling og ca. 1600 m2 lager-/produktionsareal.  Lejemålet er pt. udlejet til DTK Padborg  
2,480 m2Læs mere
Listings
Map View

Compare Listings