Your search results

KLT Projekter A/S køber ejendom til modehus i Padborg

Posted by admin on september 11, 2018
0

Kemi og forståelse har været byggestenen til fælles samarbejde – B & C Textiler A/S har fået alle ønsker opfyldt. Kreative og inspirerende rammer, central beliggenhed i Padborg og mulighed for udvidelser.

 

 

Det startede med et tilfældig telefonopkald, fra indehaver René Toft fra B&C Textiler før sommerferien i 2017. B & C Textiler A/S, som er et modehus, der i dag ligger i Sønderborg.

Ønsket var at finde nogle nye kreative, inspirerende og funktionelle rammer, der lå i en radius af 30 min. fra Sønderborg.

 

René Toft fra B&C Textiler udtaler:

”Vi har et stort ønske om at alle vores medarbejdere følger med til de nye rammer, og det lykkedes os!, og det er vi glade for. Valgte af placering i Padborg, er vigtig for os, da det vil give virksomheden en bedre placering ift. samarbejdspartnere og eksportmarkedet.”

 

KLT Projekter A/S havde i første omgang ikke et lejemål, der havde den beliggenhed og rammer B&C Textiler A/S ønskede.

Hans Henrik Damgaard fra KLT Projekter A/S opfordrede B&C Textiler A/S til at gå på udkig efter en ejendom der opfyldte deres ønsker og som kunne passe ind i KLT Projekters ejendomsportefølje.

 

Hans Henrik Damgaard fra KLT Projekter udtaler:

” En lidt anderledes case, som dem vi normalt arbejder med, faktisk er det i denne sag, B&C Textiler A/S, der har udpeget deres ønske ejendom, som vi selvfølgelig kunne se os selv i, og samtidig passer ejendommen ind i vores portefølje og strategi.

Fra den første kontakt, har der været tale om åben og konstruktiv dialog, ikke mindst i forbindelse med renovering/ombygningen, hvor B& C Textiler har været med hele vejen, og stærkt medvirkende til at præge indretning/renovering.”

 

Ejendommen på Istedvej 2, Padborg, havde alt det B&C Textiler /AS ønskede, dog var der nogle ting der skulle laves. KLT Projekter A/S, kunne godt se ejendommen i deres portefølje. De købte ejendommen og er nu i fuld gang med renovering/ombygning.

 

René Toft B&C Textiler udtaler:

”God sparing og forståelse fra begge parter, for at få tilpasninger af de ønsker og behov vi havde til ejendommen og dens udseende og funktionalitet.”

 

Ejendommen på Istedvej 2 i Padborg, står klar til indflytning d. 15 december, hvor ca. 30 medarbejder fra B&C Textiler flytter.

Sende en besked

Your email address will not be published.

Compare Listings